Реал Мадрид - Севиля по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?


Реал Мадрид - Севиля по ТВ: Къде да гледаме дербито в Ла Лига?
Снимка: Gulliver/GettyImages

2295 0

Тази вечер от 22,00 часа Реал Мадрид посреща Севиля в едно от дербитата на кръга в Ла Лига. Домакините ще излязат на терена довечера като първи в класирането с 30 точки, спечелени в 13 мача. Севиля се намира на трето място и има само 2 точки по-малко от "белия балет".

В предишния кръг на първенството Реал разби Гранада с 4:1, а през седмицата победи Шериф в Шампионска лига. Испанският гранд вече е сигурен участник в осминафиналите на турнира и ще може да се съсредоточи върху участието си в Ла Лига.

В миналия кръг на шампионата андалусийци завършиха наравно у дома с Алавес и позволиха на Реал да дръпне в битката помежду им. Севиля също взе своя мач от груповата фаза на Шампионска лига в сряда, побеждавайки Волфсбург.

Интересен е фактът, че тази вечер ще гледаме отбора с най-резултатна атака срещу този с най-надеждна отбрана. Мадридският гранд е забил 32 попадения, а севилци са допуснали само 9. Двубоят Реал Мадрид - Севиля ще бъде предаван пряко по Max sport 4. Можете да го следите НА ЖИВО и в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички