Реал Мадрид се завръща на "Сантяго Бернабеу" през есента


Реал Мадрид се завръща на "Сантяго Бернабеу" през есента
Снимка: Getty Images/Gulliver

2032 0

Реал Мадрид ще изиграе оставащите срещи от сезона на стадион "Алфредо Ди Стефано" в спортния си център в Валдебебас. Това решение бе взето, за да може да се довърши възможно най-бързо реконструкцията на "Сантяго Бернабеу", докато двубоите се играят без фенове.

Именно и заради това отборът на Зинедин Зидан ще домакинства на "Алфредо Ди Стефано" в оставащите двубои в Ла Лига, както и в Шампионска лига. Последният мач, в който Реал домакинства на "Бернабеу" бе през март, когато победи Барселона с 2:0.

Според Marca фенове може да присъстват на стадиона най-рано през октомври, като идеята е първоначално да се ползва 1/3 от съоръжението, докато стане възможно и използването на пълния капацитет. По-рано в Испания бе коментирано, че е възможно да се допускат малка част фенове по трибуните от новия сезон, като идеята е от януари да се пълнят изцяло стадионите. Октомври е заложен като дати за новия сезон в Ла Лига и Шампионска лига. Междувременно в Реал вярват, че е възможен обратът срещу Манчестър Сити в ШЛ - ето повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички