Реал Мадрид се върна на пътя на победата и изравни рекорда на Сантос (ВИДЕО)


Реал Мадрид се върна на пътя на победата и изравни рекорда на Сантос (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

3447 0

Отборът на Реал Мадрид записа втора победа от началото на сезона в Испания и първа от последните си три мача. "Белия балет" бе безкомпромисен при гостуването си на Реал Сосиедад, печелейки с 3:1.

Головете за "кралския клуб" вкраха младата надежда на тима Майорал, Родригес от тима на домакините си отбеляза автогол, а крайния резултат оформи Гарет Бейл. Родригес вкара и единственото попадение за своя тим, разписвайки се за 1:1.

С победата днес момчетата на Зинедин Зидан събират актив от 8 точки и заемат 4-та позиция. Сосиедад пък остава трети с 9 пункта.

През първите 20' от срещата гостите от Реал Мадрид бяха по-добрият тим на стадион "Аноета". В 16' Тео Ернандес напредна от ляво и върна към дузпата, където бе Асенсио. Младата звезда на "кралете" обаче бе блокиран и не можа да отправи точен удар. В 19' пък младия Майорал откри резултата, а с това попадение Реал Мадрид изравни рекорда на Сантос от 73 поредни мача, в които тимът бележи.

Радостта на гостите обаче не трая дълго, след като в 28' Кевин Родригес се възползва от добър пас на Алваро Одриозола и изравни резултата - 1:1.

По време на радостта от гола пък фен на домакините пострада, след като получи удар в крака и играта бе спряна за няколко минути, докато му се окаже медицинска помощ.

головете на "Аноета" продължаваха да валят и в 36' "белия балет" отнво бе напред в резултата. Превърналият се в герой за тима Родригес, този път стана грешник след като си вкара автогол. Марко Асенсио проби от дясно и центрира остро в наказателното поле, а голмайсторът за домакините се опита да изчисти, но вместо това вкара топката в собствената си врата.

29' преди края на срещата Гарет Бейл вкара трети гол във вратата на Руи. Бързоногият уелсец за пореден път доказа скоростта си, след като напредна прекрасно в половината на домакините, и с добре премерен прехвърлящ удар увеличи аванса на своя тим - 1:3.

Преди мача

Отборът на Реал Мадрид ще търси реванш за слабия старт на сезона днес. Треньорът на тима Зинедин Зидан обаче има доста кадрови проблеми, тъй като Кристиано Роналдо и Марсело са наказани за срещата, а Тони Кроос е контузен и също ще пропусне двубоя.

Реал Сосиедад: Руи; Одрисола, Елустондо, Йоренте, Кевин; Прието, Ияраменди, Сурутуса; Янузай, Вилиан Жозе, Каналес

Реал Мадрид: Навас; Карвахал, Варан, Рамос, Тео; Модрич, Каземиро, Иско; Бейл, Майорал, Асенсио

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички