Една мисъл ще тревожи Кристиано Роналдо до края на сезона


Една мисъл ще тревожи Кристиано Роналдо до края на сезона
Снимка: Gulliver/GettyImages

2710 0

Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо е твърдо решен да задмине колегата си от Барселона Лионел Меси по голове този сезон, съобщава "Don Balon", и това се е превърнало във фикс идея за играча.

Съперничеството между двамата е добре документирано през годините, а играчите на Реал Мадрид и Бареселона са смятани за най-добрите, които светът е виждал. 

Роналдо е смятан за фаворит за Златната топка след като спечели Шампионска лига и Ла Лига, но е притеснен от наказанието си в лигата и головете, които Меси е отбелязал за Барселона до момента.

Освен това Реал изостава в Ла Лига след две равенства. Усеща се и липсата на звездата на тима, а и също тази на Алваро Мората, който отиде в Челси.

През годините на няколко пъти двете суперзвезди са доказвали, че не са най-добри приятели, но уважението между тях не лиспва.

"Ние не си ходим на гости, за да вечеряме заедно, но уважението един към друг е голямо. Наслаждавам се на играта му, той е истински играч от световно ниво", споделя Роналдо преди време на въпрос за отношенията му с Меси.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички