Реал Мадрид се цели в 4 големи имена, които да пристигнат в Испания без трансферна сума


Реал Мадрид се цели в 4 големи имена, които да пристигнат в Испания без трансферна сума
Снимка: Getty Images

2234 0

Реал Мадрид ще се опита да докара в Испания четири от големите имена в световния футбол през лятото на 2022 година и то безплатно, пише в свой материал "The Sun".

Както отдавна е ясно, основната цел пред "белия балет" ще бъде привличането на Килиан Мбапе. Самият французин няма никакво намерение да подписва нов договор с ПСЖ и мислите му вече са далеч от Париж. 

Подобна е ситуацията и с халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба, който според медиите на Острова отказва да сложи подписа си под нов контракт, а според други дори е поискал баснословна заплата, за да остане в Англия.

Трети в този списък попада играчът на Милан Франк Кеси, който е само на 24 години, но вече е показал, че е много опитен и със сигурност ще поиска да качи нивото, напускайки Серия А.

И накрая, но не на последното място, защитата на Карло Анчелоти може да бъде подсилена от Антонио Рюдигер, който вече от пет сезона играе в Челси, но на 28 години може би ще поиска ново предизвикателство и няма да удължи договора си с лондончани, според "The Sun".

Междувременно се появиха информации и за трансфер по оста ПСЖ - Барселона, който евентуално би докарал второ име "Шави" на "Камп Ноу"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички