Реал Мадрид с трудна победа в последния си мач за 2015-а


Реал Мадрид с трудна победа в последния си мач за 2015-а
Снимка: Getty Images/Guliver

906 0

В среща от 17-ия кръг на Примера Дивисион Реал Мадрид победи с 3:1 Реал Сосиедад като домакин и добави ценни 3 точки към актива си.

Кристиано Роналдо отбележи 2 попадения при успеха, а неговият съотборник Лукас Васкес оформи крайният резултат. Единственото попадение в срещата за гостите отбеляза Брума.

В 24-та минута Кристиано Роналдо пропусна да открие резултата като изпусна дузпа. Това бе 6-ият пропуск от бялата точка в Примера Дивисион, толкова пъти е пропускал и Меси да реализира от дузпа.

В края на първото полувреме в крайна сметка португалецът се реваншира като този път реализира отсъдената дузпа. И двете нарушения в наказателното поле бяха леко спорни. При първото Бензема падна на земята след много лек контакт ръка в рамо, а при второто след центриране на Бейл топката се удари в крака на Карлос Мартинес, след което се удари и в разперената му назад ръка.  Срещата на топката с ръката се получи след рикошет.

Втората част започна силно за гостите и 2 минути след началото  Брума успя да върне попадение и изравни резултата.

Роналдо реализира второ попадение в 67-та минута с удар от въздуха. В края на срещата гостите търсеха още едно поапдение и атакуваха, но в крайна сметка в 87-та минута Лукас Васкес оформи крайното 3:1 и прибави ценните 3 точки към актива на мадридчани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички