Реал Мадрид изпреварва Барселона и Байерн за национал


Реал Мадрид изпреварва Барселона и Байерн за национал

2161 0

Ръководството на Реал Мадрид продължава да търси начини да подсили състава си, особено в халфовата линия, където "лос бланкос" имат най-сериозни проблеми от началото на сезона. Флорентино Перес и компания са се спрели на варианта с Мирален Пянич от Рома, като според вестник "Марка" "белите" вече преговарят с бащата и агент на босненския национал.

Двете страни ще се разберат бързо, според новината на близката до Реал медия, като единственият проблем към момента е високата трансферна сума, която искат от Рома. "Вълците" не мислят да се разделят с Пянич за сума, по-ниска от заложената в договора му клауза за откупуване.

Флорентино Перес не иска да плаща тази сума, особено за трансфер през зимата, като е по-вероятно Пянич да се озове на "Сантяго Бернабеу" през лятото. Трансферът пък най-вероятно ще бъде договорен още през февруари, когато двата състава се срещат в осминафинален сблъсък от Шампионска лига.

Към Пянич има интерес от страна на Барселона и Байерн Мюнхен, което е и основната причина разговорите на Перес с представители на играча да започнат още сега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички