Реал Мадрид с проблеми в защита - останаха 3-ма бранители


Реал Мадрид с проблеми в защита - останаха 3-ма бранители
Снимка: Getty Images/Gulliver

1454 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан ще има сериозни проблеми с окомплектоването на защитата в своя тим за двубоя срещу Алавес в петък (10.07) от 21:00 часа българско време. От отбраната на Реал ще са налични само 3-ма играчи за срещата.

Дани Карвахал и Серхио Рамос пропускат двубоя заради наказания. Начо е дългосрочно контузен. При тази гледка, планът беше Марсело да играе отляво, Ферлан Менди отдясно, а в центъра - Рафаел Варан и Милитао. В четвъртък (09.07) обаче и Марсело получи травма.

Така Зидан ще разполага само с Менди, Варан и Милитао. Най-логичният вариант пред наставника изглежда е да преквалифицира Лукас Васкес и да го постави отдясно на отбраната - място, на което испанецът се е подвизавал и преди именно под ръководството на Зидан.

Срещата е изключително важна за "кралския клуб", който при победа ще има преднина от 4 точки пред Барселона само 3 кръга преди края на сезона в Ла Лига. Междувременно, Зинедин Зидан изненада всички, като призна, че Еден Азар ще се завърне още срещу Алавес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички