Реал Мадрид с нови двама контузени, Зидан се хвана за главата


Реал Мадрид с нови двама контузени, Зидан се хвана за главата
Снимка: Guliver/GettyImages

1445 0

24 часа след пропуснатия шанс да оглави класирането Реал Мадрид се сблъска с пореден проблем - официално "кралете" останаха без здрави защитници с изключение на Едер Милитао и Начо Фернандес. По време на равенството 2:2 срещу Севиля травми са получили Алваро Одриосола и Марсело, информират медиите в Испания.

Двамата крайни бранители бяха титуляри, като десният бек остана на терена през цялото време, а бразилецът се наложи да напусне терена рано през втората част. И двамата са се оплакали от дискомфорт и не са тренирали с отбора по време на днешното занимание на "Валдебебас". Очаква се във вторник защитниците да преминат обстойни прегледи и да се обяви какво е тяхното състояние. 

Още в четвъртък Реал има двубой, като е твърде вероятно и двамата да отсъстват. Ферлан Менди, Лукас Васкес, Серхио Рамос, Рафаел Варан, Даниел Карвахал са контузени, което означава, ч от първия отбор само Милитао и Начо са здрави. Мигел Гутиерес може да се наложи да играе титуляр, въпреки че има едва няколко минути на терена през този сезон.

За позицията "десен защитник" обаче Зидан няма никакви варианти и може отново да постави Винисиус на тази позиция - така, както го използва срещу Челси. По-вероятно е обаче Феде Валверде да бъде използван на тази позиция (подобно на мача срещу Ливърпул на "Анфийлд"). 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички