Реал Мадрид с нов титаничен дуел, а БЪЛГАРИНЪТ, шокирал Испания, излиза титуляр срещу Барселона


Реал Мадрид с нов титаничен дуел, а БЪЛГАРИНЪТ, шокирал Испания, излиза титуляр срещу Барселона
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Getty Images

9459 0

След като само преди няколко дни Реал Мадрид триумфира с 13-ата Суперкупа на Испания, тежките сблъсъци с опасност от елиминиране за "кралския клуб" продължават. И то срещу един от гранда, който бе преодолян, за да се стигне до споменатия трофей. Става въпрос за градския враг Атлетико Мадрид. Двата отбора играха на полуфинала за Суперкупата, "дюшекчиите" повеждаха на два пъти, но накрая загубиха с 3:5 след продължения.

Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид: Нов дуел - този път за Купата на Краля

Реал Мадрид срещу Атлетико Мадрид за Суперкупата на Испания

А жребият за Купата на Краля отреди столичните съперници да се срещнат отново малко след драматичния мач - този път на ранна фаза за Купата (още на осминафиналите). И в този случай футболистите на Карло Анчелоти са фаворити, но предимството им е много малко, показва платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът на efbet за това Реал Мадрид да победи Атлетико като гост в редовното време е 2,45, докато ставката за своеобразно отмъщение и триумф за Диего Симеоне и компания в редовното време е 2,85. Съответно пазарът за равенство между двата отбора е оценен на 3,45. Те се изправят един срещу друг днес (18.01) в 22:30 часа българско време.

Това е 42-ри мач за Симеоне срещу Реал, като до момента има 18 загуби, 11 победи и 12 равенства. В 24 срещи срещу Атлетико пък Анчелоти има 10 успеха, 8 поражения и 6 ремита. Конкретно в мачовете за Купата на Краля Реал има осезаемо предимство от 15 победи срещу Атлетико. "Дюшекчиите" имат 9 успеха, а също толкова пъти двата отбора са свършвали при равенство.

Ново реми в рамките на няколко дни отново би означавало и продължения и потенциални дузпи. Коефициентът на efbet Реал Мадрид отново да отстрани Атлети с продължения е 12,00 (и съответно 14,00 след дузпи), докато ставката този път Симеоне и компания да надделеят след продължения е 13,00 (и съответно 14,00 след дузпи).

Барселона суперфаворит срещу българин за Купата на Краля

Колаж - българския нападател Слави и треньора на Барселона Шави

Точно два часа преди старта на столичното дерби ще започне и друг любопитен дуел. В него Барселона ще гостува на най-слабия поне на хартия тим на тази фаза - Унионистас де Саламанка. А мачът е любопитен, защото в отбора е и българин. Става въпрос за Борислав Ивайлов Станков - доста по-известен като Слави.

21-годишният нападател играе под наем в Унионистас и неизменно записва минути вече шест поредни мача. В половината от тях е стартирал титуляр. В това число влиза сблъсъкът с втория отбор на Барселона, където дори вкара гол за успеха с 2:0, както и 1/16-финалът за Купата срещу Виляреал. В него българинът и съотборниците му шокираха Испания и поднесоха голямата сензация, а Слави остана на терена до 59-ата минута. Неговият тим надделя след дузпи. Той със сигурност ще получи игрово време и срещу Барселона, като дори се очаква да бъде титуляр.

Коефициентът на efbet за това домакините шокиращо да победят в редовното време е 19,00, а ставката за успех в полза на гостите от Барселона е 1,14. Съответно пазарът за равенство е оценен на 8,40. А коефициентът за това Унионистас отново да хвърли сензация, дори още по-голяма, след дузпи е 40,00.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Вижте повече за това кой е Слави, българският нападател, който се изправя срещу Барселона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички