Въпрос за Рамос вдигна кръвното на Роналдо (ВИДЕО)


Въпрос за Рамос вдигна кръвното на Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Дейли Мейл

3414 0

През уикенда звездата на Реал Мадрид Крисиано Роналдо демонстира ярост по време на телевизионно интервю. Той напусна студиото ядосан, след като бе разпитван относно бъдещето на своя съотборник в "Кралския клуб" Серхио Рамос.

По време на интервюто за SNTV Роналдо бе натиснат да отговаря на въпроси за Рамос. "Не знам" - отговори Роналдо на първия опит на журналиста да се сдобие с инфомация за евентуален трасфер на Серхио Рамос.

След това звездата на Реал Мадрид бе попитан какво мисли за преминаването на легендата на Ливърпул Стивън Джерард в тима на ЛА Галакси. Той го определи като "перфектно" за Джерард, който е фантастичен футбоилист. Също каза, че това е прекрасна възможност за американските фенове на футбола да се доближат до толкова велик играч.

След като приключи коментара си, Роналдо отново бе запитан за ситуацията около Серхио Рамос. Това вбеси португалеца. Той се изправи и махна слушалките и микрофона от себе си.

На родния си португалски език той заяви, че е обиден от начина, по който е разпитван и че това го кара да изглежда глупаво през хората.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички