Реал Мадрид реши какво ще прави с Марко Асенсио


Реал Мадрид реши какво ще прави с Марко Асенсио
Снимка: Getty Images

1581 0

Ръководството на Реал Мадрид е взело решение, че няма да прави предложение на Марко Асенсио за нов договор, твърди "Marca". Това означава, че пред испанеца има само две опции - или да бъде трансфериран сега за около 30 милиона евро, или да остане още една година и да си тръгне през следващото лято като свободен агент.

Първата възможност, разбира се, е по-изгодна и за двете страни, тъй като клуба ще получи пари за испанеца, а самият играч ще може да отиде в друг отбор, в който да се изявява по-редовно, което пък е важно за това да получи повиквателна за Световното първенство в края на годината.

Според изданието нито Асенсио, нито Дани Себайос са получавали предложения от Реал за нови контракти. Доскоро се смяташе, че предложения към тях е имало, но те на са ги удовлетворили. На "Бернабеу" предпочитат и двамата да бъдат трансферирани през това лято.

През миналия сезон Карло Анчелоти показа, че няма проблем да включва в групата и да използва такива играчи, чиито договори изтичат и за които се знаеше, че напускат. Такъв бе случаят с Бейл, Иско и Марсело.

Милан има интерес към Асенсио, както и клубове от Висшата лига, включително и Ливърпул.

Вижте още: На кой футболен отбор е фен Новак Джокович?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички