Реал Мадрид - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?


Реал Мадрид - Райо Валекано по ТВ: Къде да гледаме мача от Ла Лига?
Снимка: Getty Images

1289 0

Реал Мадрид продължава борбата за титлата в испанската Ла Лига, а следващото препятствие за отбора е Райо Валекано. Срещата ще се състои на "Сантяго Бернабеу", а домакините трябва да имат едно на ум с този опонент.

Едно на ръка, че последният двубой между тези отбори бе спечелен от Райо Валекано с минималното 1:0 (през април 2019 година), друго, че преди малко повече от седмица тимът надделя над Барселона със същщия резултат.

Все пак обаче мнозина привърженици на "белия балет" все още си спомнят за онзи двуцифрен резултат, който грейна на таблото именно на "Бернабеу" пред над 60 хиляди на стадиона. През 2015 година Реал победи с... 10:2 Райо Валекано.

В онзи двубой 7 от попаденията бяха дело на играчи, които все още са в тима - Гарет Бейл наниза 4 гола, а Карим Бензема се отличи с хеттрик. Другите попадения бяха дело на Кристиано Роналдо (2) и Данило.

Такъв резултат изглежда абсурден за днес, но Бензема и компания със сигурност няма да имат против да грабнат 3-те точки и с един гол разлика. Мачът започва в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по Max sport 4, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички