Реал Мадрид прати офертата си за ас на ПСЖ


Реал Мадрид прати офертата си за ас на ПСЖ

2859 0

Шампионите на Франция ПСЖ получиха офертата на Реал Мадрид за Марко Верати. Това информират днес испанските медии, които впоследствие бяха цитирани от няколко френски издания.

"Белия балет" вече преговаря усилено за италианския национал, който трябва да подсили халфовата линия на "кралския клуб". Именно заради липсата на дълбочина в средата на терена Реал Мадрид остана без трофей, а Карло Анчелоти беше уволнен.

Офертата на "кралския клуб" е в размер на 40 милиона евро, докато самият Верати се е разбрал за 5 милиона евро стартова заплата. Тя ще расте с няколко процента с течение на сезоните.

Парижани се надяваха да продадат Верати поне за 50-60 милиона евро, но може и да се съгласят на по-ниска сума, за да нямат проблеми с финансовия феърплей при сделката за Анхел Ди Мария.

Верати беше трансферна цел и на Карло Анчелоти, но Флорентино Перес така и не го привлече. Иначе това е втора официална оферта на "белите" за играч, като първата беше за Давид Де Хеа. 20-те милиона, предложена от испанците, беше отхвърлена от Манчестър Юнайтед.

Всички новини от света на европейския футбол вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички