Реал Мадрид пожертвал Хари Кейн, за да събере Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд


Реал Мадрид пожертвал Хари Кейн, за да събере Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images

8089 0

Ръководството на Реал Мадрид не се е отказало от възможността да събере двама от най-добрите нападатели в световния футбол. Става въпрос за Килиан Мбапе и Ерлинг Холанд, за които се твърди, че "белият балет" от дълго време проявява интерес. 

Към този етап изглежда сигурен трансферът на Мбапе

Припомняме ви, че Мбапе "почти сигурно" още през 2022 г. щеше да акостира на "Сантяго Бернабеу", но тогава в последния момент избра да преподпише. Сега обаче французинът е категоричен, че е готов за следващото си предизвикателство и запознатите са сигурни, че французинът ще напусне ПСЖ посока Реал Мадрид през лятото. 

По този начин "кралете" евентуално ще постигнат половината от плана си да съберат в отбора си двете суперзвезди. Междувременно Холанд остава обвързан с Манчестър Сити до лятото на 2027 г., но издания като AS твърдят, че норвежецът има клауза в договора си, според която клубове от Висшата лига могат да го купят срещу 200 милиона евро, а извън нея - срещу 100 милиона. 

Мащабният план довел до жертви

Поради тази причина Франсиско Хосе Делгадо от Cadena SER остава сигурен, че ако не през тази, то през следващата година е съвсем възможно от Реал Мадрид да атакуват правата на Холанд.

Желанието да бъде привлечен Ерлинг дори накарало Перес да отреже Анчелоти за Хари Кейн. Причината била, че ако английският национал бил привлечен през изминалите месеци - то щели да се засекат контрактите на бившите съперници на Острова:

"Очевидно Кейн и Холанд не са подходящи съотборници. Мбапе и Холанд - да. Това е една от причините Реал Мадрид да отхвърли идеята за Хари", категоричен е водещият на SER Deportivos. Вижте дали Арсенал може да се добере до Килиан Мбапе!

Още: Огромен жокер: Чуамени от Реал Мадрид влуди феновете с намек за Килиан Мбапе? (СНИМКА)

Горещо: Килиан Мбапе събра всички в ПСЖ и заяви, че напуска! Призна ли за Реал Мадрид?

Огромно напрежение между Реал Мадрид и ПСЖ, а причината не е Килиан Мбапе

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички