Реал Мадрид няма да играе мачове на "Сантяго Бернабеу" до края на годината


Реал Мадрид няма да играе мачове на "Сантяго Бернабеу" до края на годината
Снимка: Getty Images/Guliver

1913 0

По всяка вероятност Реал Мадрид няма да играе домакинските си мачове на "Сантяго Бернабеу" до 2021 година, обяви AS. От "Кралския клуб" са взели решение да проведат двубоите си на тренировъчното игрище на "Валдебабас". Заради пандемията от коронавирус не се очаква скоро да има фенове по трибуните и поради тази причина от Реал искат да задействат ремонтните действия по "Бернабеу".

Очаква се домакинските срещи да бъдат организирани в тренировъчния център в близко бъдеще или поне докато испанското правителство даде разрешение за провеждане на публични мероприятия с висока посещаемост. Според източници, близки до клуба, Реал няма да се завърне на стадиона си до януари следващата година.

Отборът на Зинедин Зидан има шест домакински мача в Ла Лига, за да завърши сезона - срещу Ейбар, Валенсия, Майорка, Хетафе, Алавес и Виляреал. Освен това клубът ще компенсира финансово всички свои привърженици със сезонни карти и закупени вече билети, които няма да имат шанс да гледат домакинските срещи на отбора. Днес пък Реал Мадрид поднови тренировки след дългата пауза.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички