Реал Мадрид може да има неочакван коз за трансфер на Ерлинг Холанд


Реал Мадрид може да има неочакван коз за трансфер на Ерлинг Холанд
Снимка: Getty Images/Guliver

1186 0

Бъдещето на Ашраф Хакими може да е свързано с това на норвежката звезда и негов съотборник в Борусия Дортмунд - Ерлинг Холанд. Според AS от немския клуб вече са обявили пред Реал Мадрид, че искат да задържат Хакими и след края на сезона. Немският национал е собственост на мадридчани и е под наем в Борусия.

Не е ясно дали ще поискат нов наем или да го вземат за постоянно. Реал пък се интересува сериозно от привличането на Холанд, като все още не мислят да предприемат стъпки, въпреки че се намират в добра позиция за сделка.Дортмунд ще улесни хода, след като постигне устно споразумение с Мино Райола да го остави да напусне през 2022 г. Това е същото време, когато Карим Бензема приключва договора си с Реал Мадрид.

Според мадридското издание никой не се съмнява, че ако на Хакими бъде позволено да остане в Дортмунд още една година, германският тим може да бъде по-гъвкав в бъдеще, когато става дума за Холанд през 2022 г. И дори би добавила повече тежест, ако Ашраф бъде трансфериран. Ашраф има 2021 г., но той автоматично ще се удължи две години, ако завърши като част от първия отбор. А някои от най-култовите интервюта на Ерлинг Холанд, които е давал - вижте в този материал (ВИДЕО).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички