Реал Мадрид - Лудогорец


Реал Мадрид - Лудогорец

3685 0

Днес, в 21:45 часа на стадион "Сантяго Бернабеу" излизат отборите на Реал Мадрид и Лудогорец, като за българския шампион това е последен мач от тазгодишното издание на Шампионска лига.

"Орлите" ще се опитат да поднесат най-голямата изненада в турнира до момента, открадвайки поне точка, а дори минимална загуба ще бъде считана за сензация от световните медии и футболните специалисти.

Лудогорец има само един проблем в състава си, който е свързан с липсата на Роман Безяк. Очаква се Лудогорец да излезе без типичен нападател, като Дерменджиев ще заложи на скоростта в своето нападение.

В Реал Мадрид има доста проблеми с контузени, като аут за мача са Хамес, Модрич, Кедира, както и наказаният Серхио Рамос. Това обаче едва ли ще спре "кралския клуб", който се е запътил към множество рекорди.

"Белия балет" може да запише 19-а поредна победа, с която да стане първият испански тим с толкова много поредни победи (Барселона има 18). Победа ще означава 6 мача и 6 победи за Реал Мадрид, като за втори път в историята си "кралете" ще запишат пълен сбор от 18 точки в ШЛ. Никой отбор досега не го е правил.

Също така Кристиано Роналдо има 70 гола в турнира и този мач се явява страхотна възможност за него да мине Раул (72) и да подгони Лионел Меси (45) на върха в листата на вечните голмайстори в турнира.

Реал Мадрид е отборът с най-добра голова разлика до момента (12:1), докато Лудогорец е с посредственото 5:10. Като гост "орлите" имат отбелязан 1 гол от 2 мача (при гостуването на Ливърпул).

Вижте подробна статистика и за Реал, и за Лудогорец.

Вижте факторите, които Лудогорец трябва да използва, за да стигне поне до точка на "Бернабеу".

След подробен анализ на статистиките на двата отбора, формата и ключовите играчи, ето и прогнозите, които предлагаме:"

Реал Мадрид да отбележи над 3.5 гола

И двата отбора да отбележат гол

Над 3.5 гола в срещата

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички