Пределно пълен "Бернабеу" и 2500 българи чакат Лудогорец


Пределно пълен "Бернабеу" и 2500 българи чакат Лудогорец
Снимка: Иван Йочев

1319 0

Лудогорец ще завърши участието си в Шампионска лига пред пълни трибуни. При това българският отбор ще играе пред една от най-френетичните публики на Стария континент - тази на Реал (Мадрид). Очакванията в испанската столица са стадионът да е пълен за двубоя Реал - Лудогорец тази вечер, съобщава "Дарик".

Причините за голямата посещаемост са три. На първо място това е зарадаи ниските цени на билетите, които поставиха от "Кралския клуб". От значение е и това, че феновете на гранда трудно могат да си намерят билети за мачовете му в Примера, като домакинствата в Шампионска лига са техният шанс да го гледат на живо.

Наред с това срещу Лудогорец "белите" ще гонят два рекорда - 19-а поредна победа във всички турнири от началото на сезона и изравняването или подобряването на рекорда по брой вкарани голове в този турнир. Засега най-напред в този показател е Лео Меси, като звездата на Реал Кристиано Роналдо изостава с 3 гола от него.

Още вчера пък приключи продажбата на билети за фенове на Лудогорец. Всички пропуски за секторите, които Реал отпусна - около 2500, са продадени. Въпреки че все има в продажба билети за други части на стадиона, те не се продават на българи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички