Реал Мадрид изрази позицията си за Суперлигата


Реал Мадрид изрази позицията си за Суперлигата
Снимка: Getty Images/Gulliver

1695 0

От Реал Мадрид излязоха с официална позиция за тяхното желание да се присъединят към европейската Суперлига. Както е известно, „кралския клуб” е един от основателите на идеята богатите клубове от Стария континент да се обединят в идея да направят нова лига, която да генерира още по-голям интерес. Следователно и приходи.

Прилагаме становището на „лос меренгес” тук:

„Пандемията от коронавирусната инфекция показа, че са необходими стратегическа визия и търговски подход, който да увеличи стойността и подкрепата в полза на футболната пирамидална структура като цяло. През последните месеци се проведоха интензивни консултации с управляващите органи относно бъдещия формат на европейските състезания”.

„Клубовете-основатели смятат, че тези решения, предложени от регулаторните органи, не решават основните въпроси, които са важни, както и необходимостта да се предлагат по-качествени мачове. Не на последно място – да се получават допълнителни финансови ресурси за целия свят на футбола”, смятат в Реал Мадрид. А кой с кого може да си помогне в ситуацията със Суперлигата, четете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички