Реал Мадрид искаше Неймар миналия месец, разкри бащата на бразилски национал


Реал Мадрид искаше Неймар миналия месец, разкри бащата на бразилски национал

1513 0

Бащата на бразилската перла Неймар разкри, че Реал Мадрид е проявил интерес към звездата на Барселона миналия месец преди да подпише новия си договор с "каталунците". 

Неймар подписа нов 5-годишен договор с Барселона и сподели, че се чувства щастлив в тима и не иска да се разделя с него.

"Реал Мадрид имаше интерес към него и го показаха чрез посредници. Винаги съм казвал едно– ако Неймар напусне Барселона, някой ще трябва да плати 190 млн. евро, защото толкова е клаузата по договора му, както и всички данъци по трансфера. При това положение сумата би възлязла на 430 млн. евро“, коментира бащата на Неймар пред Mundo Deportivo.

"Всеки, който иска да го измъкне от Барселона, трябва да отмъкне и цялото му щастие, което изпитва. Ако той преследваше парите, всички знаем, че той нямаше да бъде в Барса в момента. Неймар обаче е щастлив там, където е и направи сериозни приятелства“, каза още той.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички