Реал Мадрид иска да си върне Мората, той е щастлив в Ювентус


Реал Мадрид иска да си върне Мората, той е щастлив в Ювентус

1330 0

Ръководството на Реал Мадрид иска да си върне обратно Алваро Мората, който беше продаден на Ювентус. Нападателят се представи много силно с екипа на „бианконерите“ и най-вероятно това е накарало Кралския клуб да го иска отново, твърди „Гадзета дело Спорт“.

Футболистът премина в Ювентус преди една година за сумата от 20 милиона евро. Той има договор за още 4 години с италианския шампион, но може да бъде откупен срещу 30 милиона евро. Въпреки че това не може да стане преди 2016 г., от Реал Мадрид са готови да започнат преговори още сега.

Самият футболист заяви, че не знае за подобен интерес, но в момента се чувства щастлив в Ювентус. „Да се върна в Мадрид? Никой не ми е казвал нищо. Това не зависи само от мен. Преди всичко мисля за представянето ми с фланелката на Ювентус, защото се чувствам много щастлив като бианконеро", сподели Мората.

Той коментира и загубата от Барселона в Шампионска лига. "Дните са тежки след загубения финал в Шампионската лига. Нуждая се от почивка. Фланелка на Барселона от Берлин? Ако трябва да бъда честен, не си смених фланелката с никого от Барселона след финала. Просто не искам нищо да ми напомня за тази вечер. Дори не съм си поглеждал сребърния медал. Него ще го подаря на един скъп за мен човек.“, добави още Мората.

Финалът завърши при резултат 3:1 в полза на каталунците, а Мората отбеляза единственото попадение за Ювентус в срещата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички