Реал Мадрид - Хетафе по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?


Реал Мадрид - Хетафе по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Ла Лига?
Снимка: GettyImages

1760 0

Реал Мадрид ще се стреми да постигне четири победи в първите си четири мача от новия сезон в Ла Лига при домакинството си на Хетафе на наскоро реновирания "Бернабеу".

Отново на "Сантяго Бернабеу"

Мадридчани победиха Атлетик Билбао, Алмерия и Селта Виго този сезон, за да оглавят таблицата с девет точки. Хетафе е 11-ти, като може да се похвали с четири точки от първите си три мача от новата кампания.

Първите три мача на Реал Мадрид в испанския шампионат бяха гостувания поради продължаващата работа на "Бернабеу", но обновяването на стадиона вече е на етап, в който отново може да приема мачове.

Джуд Белингам беше звездата за тима, като вкара четири пъти в първите си три изяви за клуба, но испанският тим бе засегнат от контузии на някои жизненоважни играчи в началото на кампанията. Последният такъв е Винисиус, който ще е аут за 6 седмици.

Хетафе откри сезона си с равенство 0:0 срещу Барселона, но след това претърпя загуба с 3:0 като гост на Жирона във втория си мач от кампанията. В последния кръг стигнаха до победа с 1:0 над Алавес в понеделник вечерта, като късната дузпа на Борха Майорал се оказа разликата между двата отбора.

ТВ излъчване

Срещата между Реал Мадрид и Хетафе е от 17:15 часа и ще може да я следите НА ЖИВО в Sportlive.bg. Двубоят ще бъде предаван и пряко по Макс Спорт 4.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички