Звезда на Тотнъм вижда шанса да играе в Реал като "огромна чест"


Звезда на Тотнъм вижда шанса да играе в Реал като "огромна чест"
Снимка: Getty Images/Gulliver

1482 0

Футболистът на Тотнъм Кристиан Ериксен е една от големите трансферни цели на Реал Мадрид. "Белия балет" иска да се подсили със свежи имена, които да помогнат за прекратяването на кризата в тима. 

Според AS Ериксен е близо до трансфер в европейския и световен клубен шампион. Играчът е далеч от споразумяване за нов договор с "шпорите", като договорът му изтича през юни 2020 година. Източник на изданието на твърди, че преговорите са започнали преди известно време, но няма нищо оптимистично в тях и би се стигнало много трудно до споразумение. 

Възможността обаче подобен трансфер да се осъществи през януари е около "0,1%" споделя още източникът, тъй като мениджърът на тима Маурисио Почетино не иска да се разделя с ключова фигура преди 1/8-финалите в Шампионска лига, както и по време на битката за топ 4 в Англия.  Както вече стана ясно от Мадрид са питали за цената на датчанина, но от "шпорите" отговорили, че няма да се разделят с него за по-малка сума от 250 млн. евро. 

Самият Ериксен вижда в тзои интерес голяма възможност за себе си, като определя, че "ще бъде огромна чест да играе на "Бернабеу". Реал ще опита да се споразумее за цена около 100 млн. евро, макар да са наясно, че преговорите с Даниел Леви не са никак леки. 

От Челси пък поставиха цена на друга трансферна цел на Реал - Еден Азар - ето каква е

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички