Реал Мадрид форсира трансфер заради честите контузии


Реал Мадрид форсира трансфер заради честите контузии
Снимка: Guliver/Getty Images

1331 0

Ръководството на Реал Мадрид форсира привличането на Лукаш Силва от Крузейро, съобщи "Кадена Сер", позовавайки се на високопоставени личности в клуба.

"Кралския клуб" е постигнал договорка с бразилския шампион и е платил сумата от 15 милиона евро, като първоначалната идея беше Силва да се присъедини към отбора през лятото.

Контузията на Хамес, която ще го извади от строя за няколко седмици, е принудила Карло Анчелоти да вземе решение и да привлече техничния халф, който е поливалентен футболист и може да пълни различни дупки в средата на терена.

Контузени в тима са още Модрич и Кедира, а след продажбата на Алонсо и Ди Мария халфовата линия на италианския специалист уредя. Сега, с привличането на Лукаш Силва, Анчелоти разполага с малко повече варианти за средата на терена.

Основното притеснение на тима е, че Силва идва след края на сезона в Бразилия и няма да води подготовка с тима, а директно ще се включи в сгъстения цикъл от мачове.

Силва е на 21 години, като титулярната му позиция е на "дефанзивен халф". Висок е 1.82 см. и през цялата си кариера е в Крузейро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички