Вратарят на Реал показа сериозно уважение към Лудогорец


Вратарят на Реал показа сериозно уважение към Лудогорец

1354 0

Вратарят на Реал Мадрид Кейлор Навас даде да се разбере, че "белия балет" няма да даде нищо даром на Лудогорец в последния двубой за двата тима от груповата фаза на Шампионска лига.

Вече бившият страж на Леванте, който пристигна на "Сантяго Бернабеу" срещу 10 милиона евро, ще смени Касияс на вратата на "белия балет" и ще пази срещу Лудогорец.

Той подходи с респект към съперника и сподели, че очаква тежък мач.

"Подготвяме се така, както винаги го правим - изключително сериозно и отговорно. Знаем, че срещата ще е трудна, защото имаме един много добър съперник, който безспорно уважаваме", сподели Навас.

"Като играч на Реал Мадрид искам да спечеля и този мач, и останалите до края на годината, за да завършим в стил. Но те (Лудогорец) идват, за да направят силен двубой и да ни затруднят максимално.

Те имат шанс да се класират в Лига Европа. Ние обаче няма да им направим подарък, а ще играем за победа. За всеки мач се готвим така, сякаш е мачът на сезона. Така че това е най-важният ни мач сега", коментира още Навас.

Срещата между Реал Мадрид и Лудогорец е утре в 21:45 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички