Реал Мадрид държи титлата с една ръка след нов рецитал на Кристиано


Реал Мадрид държи титлата с една ръка след нов рецитал на Кристиано
Снимка: Gulliver/GettyImages

1994 0

Отборът на Реал Мадрид излезна еднолично на първа позиция в Примера Дивисион, след като спечели отложения си мач със Селта Виго с 4:1.

По този начин "кралския клуб" има преднина от три точки пред втория Барселона и дори равенство в последния кръг ще донесе така чаканата титла от Ла Лига.

Суперзвездата на тима Кристиано Роналдо откри резултата само 10' след първия съдийски сигнал, като португалецът получи топката пред наказателното поле от Иско и матира защитата на домакините с прецизния си удар. 3' след подновяването на играта CR7 вкара и втория си гол в мача, като отново Иско асистира за попадението.

В 62' на практика срещата бе решена, след като Аспас си изкара втори жълт картон и респективно червен. Въпреки това домакините стигнаха до гол чрез Гуидети в 69', но само 60 секунди по-късно Бензема сложи точка на спора в срещата. 2' преди края пък Тони Кроос също се разписа във вратата на Селта Виго, за да направи победата още по-изразителна.

В последния кръг на Примера Дивисион "белия балет" е гост на Малага.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички