Ювентус ликува с Купата на Италия, Монако е шампион на Франция (ВИДЕО)


Ювентус ликува с Купата на Италия, Монако е шампион на Франция (ВИДЕО)
Снимка: Gulliver/GettyImages

2250 0

Тази вечер ще се изиграят четири важни мача от Топ 5 първенствата на Европа, като безспорно най-интересен ще е финалът за Купата на Италия, който противопоставя Ювентус и Лацио. Освен това Реал Мадрид гостува на Селта Виго, а Монако приема на "Луи II" Сент Етиен. В Англия пък Саутхямптън приема Манчестър Юнайтед.

Sportlive.bg. ще проследи всички срещи на живо.

Отборите на Ювентус и Лацио излизат в спор за Купата на Италия тази вечер от 22:00 часа на "Стадио Олимпико" в Рим. Момчетата на Масимилиано Алегри ще се опитат да спечелят първия си трофей по пътя към мечтания требъл, като освен това те са на финал в Шампионска лига и са на крачка от шеста поредна титла в Италия.

Ювентус - Лацио 2:0 (12' Алвес - 1:0, 25' Бонучи - 2:0)

Във Франция Монако може да прекъсне серията от четири поредни титли на ПСЖ, като спечели домакинството си на Сент Етиен. Срещата е с начален час 22:00.

Монако - Сент Етиен 1:0 (19' Мбапе - 1:0)

Реал Мадрид ще гостува на Селта Виго в отложен мач от испанската Примера Дивисион. "Белия балет" е устремен към дубъл, който не е постигал вече повече от 50 години - спечелването на титлата и трофея в Шампионска лига. Играчите на Зинедин Зидан могат да излезнат начело с три точки в Ла Лига кръг преди края, ако днес успеят да се наложат на "Балаидос"

Селта Виго - Реал Мадрид 0:2 (10', 48' Кристиано - 0:2, 69' Гуидети - 1:2, 70' Бензема - 1:3)

Саутхямптън приема Манчестър Юнайтед в отложен мач от английската Висша лига. Срещата е без значение за играчите на Жозе Моуриньо, който обяви, че ще хвърли усилията на тима в спечелването на Лига Европа, което ще даде право на отбора да участва в Шампионска лига през следващия сезон.

Саутхямптън - Манчестър Юнайтед 0:0

В 10' Ерик Баи игра с ръка на границата на наказателното поле, но бе отсъдена дузпа. Габиадини застана зад топката, но Ромеро спаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички