Реал иска Икарди, той иска в Мадрид, но трансфер няма как да стане заради...


Реал иска Икарди, той иска в Мадрид, но трансфер няма как да стане заради...
Снимка: Guliver/GettyImages

2705 0

Ръководството на Реал Мадрид винаги е искало да привлече в състава си Мауро Икарди. Аржентинският ас отговоря на политиката за подмладяване на състава и може да е новият централен нападател на тима за следващите 10 години. Трансфер обаче няма как да има, а "Marca" знае причината за това.

Тя се казва Уанда Нара - бившата еротична моделка, която е съпруга и агент на играча. Ръководството на Интер се видя в чудо с нея след поредицата от негативни коментари, която русокосата секс бомба отправи към треньори и шефове на "нерадзурите". И в Реал не искат и да чуят за подобна атмосфера в съблекалнята.

"Да, искахме да вземем Мауро Икарди в последните два трансферни прозореца. Но причината да не е при нас не е негова", е бил лаконичният коментар на човек от Реал Мадрид, потърсен от "Marca".

Испанската медия е категорична, че на "Бернабеу" не искат негативното влияние, което може да предизвика блондинката. Неведнъж нейното име е замесвано в скандали в Италия, а в Реал нямат никакво намерение да развалят обстановката в своя състав, независимо класата на Икарди.

Положението на аржентинеца на "Джузепе Меаца" също не е розово, след като му беше отнета капитанската лента - причините за това вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички