Реал допусна гол, но отново беше безпощаден в Примера


Реал допусна гол, но отново беше безпощаден в Примера

1023 0

Реал Мадрид допусна 4-и гол в мрежата си през сезона, но въпреки това се справи лесно с Лас Палмас и стигна до победа с 3:1 над новата в испанския елит.

Още в 4' домакините на "Сантяго Бернабеу" успяха да поведат в резултата. Каземиро проби през центъра и пусна топка в наказателното поле. Там Роналдо я пропусна за Иско, а той с кинжален удар успя да изведе своите напред.

Само десет минути по-късно резултатът беше удвоен. Най-добрият играч до момента през сезона Марсело разигра със свой съотборник отляво и центрира отлично в наказателното поле. Там Роналдо с глава вкара поредния си гол и направи резултата 2:0.

Това отпусна възпитаниците на Рафаел Бенитес, а след няколко спасявания Кейлор Навас най-накрая капитулира. При центриране от корнер Ернан засече с глава, изпуснат от защитата, и намали до 2:1 в 38'.

2 минути преди края на полувремето авансът на Реал беше възстановен. Роналдо и Кроос разиграха в центъра, като немският плеймейкър пусна в наказателното поле за Хесе. Той надигра своя персонален пазач и с мощен удар с левия крак направи 3:1.

С оглед на предстоящия двубой срещу ПСЖ в Шампионска лига Реал Мадрид свали драстично темпото след почивката. Играчите на Бенитес задържаха топката в центъра и не позволяваха опасни контраатаки на своя съперник. С изключение на няколко опасни акции на Васкес и Роналдо положения пред вратата на гостите липсваха, но това не оказа влияние в края на двубоя - 3:1 в полза на Реал.

В класирането Реал е единственият отбор без загуба, като има 7 победи и 3 равенства. Отборът е с 24 точки и води с 3 на Барселона, която по-късно днес играе срещу Хетафе.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички