Реал бави трансфера на Куртоа заради Де Хеа


Реал бави трансфера на Куртоа заради Де Хеа
Снимка: Gulliver/GettyImages

1435 0

Реал Мадрид иска от Тибо Куртоа да забави поне до април преговорите за нов договор с Челси, твърдят медиите на Острова. Белгийският вратат има предложение от лондончани за подновяване на договора от края на миналата година, но все още не е дал съгласието си. 

Испанският гранд знае, че Куртоа би се съгласил да играе за тима, а основна причина е, че неговото семейство е в Мадрид. Самият страж на няколко пъти прави намеци, че е готов да приеме предложение. От Реал обаче все още искат да запазят минималния шанс, който имат за привличането на Давид Де Хеа. Вратарят на Манчестър Юнайтед е цел номер 1 за отбора на Зидан и няколко пъти вече трансферът се проваляше в последния момент. 

Договорът му с "червените дяволи" е до 2020 година и мадридчани знаят, че само изключително висока оферта би накарало от тима да се разделят с него. От друга страна Куртоа е много по-лесната опция за тях и заради това иска да отложи подписването на нов договор с Челси, който иначе би го направил най-добре платеният вратар в света. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички