Разпиляха Раул заради Барса и Стоичков: Какви ги вършиш, Капитане?


Разпиляха Раул заради Барса и Стоичков: Какви ги вършиш, Капитане?
Снимка: Guliver/GettyImages

2666 0

Близкият до Реал Мадрид вестник "Marca" нападна жестоко бившия капитан на тима и легенда на клуба Раул Гонсалес. Причината - неговото присъствие на откриването на офиса на Барселона в Ню Йорк и демонстрираните близки отношения с Христо Стоичков.

В испанската столица не могат да повярват, че Раул изобщо е продумал на Камата след всички глупости и простотии, които българинът изля по адрес на "белия балет" в последните повече от 20 години.

УЖАСНА НОВИНА ЗА ЛЕО МЕСИ

Ето и текста, публикуван в Marca:

Какво правеше там, Раул? Какво правеше там, Капитане? Защо се прегърна с човек, който в деня, в който Барселона стана шампион, публикува снимка с прасета, облечени в екипите на Реал Мадрид?

Какво правеше там, снимайки се и усмихвайки се на човек, който преди няколко месеца беше казал, че Реал Мадрид е спечелил първите си 6 КЕШ-а, благодарение на Франсиско Франко? Защо се снима в офиса на този клуб, вместо с деца с неговите фланелки?

ТРАНСФЕРЕН УДАР НА БОРУСИЯ Е ОТКАЗАЛ НА....

Раул, ти си пожизнен посланик по цял свят на Реал Мадрид! Не на Ла Лига, на Реал Мадрид! Ако хората те разпознават, докато ходиш из Сентърл Парк в Ню Йорк, това е не защото чиновниците на Ла Лига са ти помогнали по някакъв начин, а защото доскоро, преди не толкова много време, ти носеше екипа на Реал Мадрид, беше най-младият капитан в историята му, стана и футболистът с най-много мачове в историята на най-успешния футболен клуб в цялата история на този спорт.

Ако ролята ти на посланик на Ла Лига по света те кара да се здрависаш със Стоичков, каквато изглежда е ситуацията сега, ти просто подаваш оставка и излизаш през главния вход като обичан и уважаван матадор, какъвто беше досега.

Нашита сърца туптят за Реал, Раул! Ти не можеш да се появяваш на една снимка със Стоичков! Този Стоичков, който олицетворява обратното на абсолютно всичко, което ти представляваш! Не можеш да делиш едно място с човек, който обиди някои от най-великите поколения на Реал Мадрид и в целия световен футбол!

РОНАЛДИНЬО: АЗ СЪМ №1 НА МОЕТО ВРЕМЕ, А СЕГА НАЙ-ДОБЪР Е...

Дори на 80-годишна възраст и вече в инвалидна количка, Алфредо ди Стефано никога не си позволи да се ръкува с един от най-отвратителните грубияни в историята на футбола. С човек, който казва, че ще набие Фиго, ако го види в Барселона. Не сме очаквали това от теб, Капитане! Дано поне си седял на удобни канапета, г-н Посланик.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички