Разочароващо: Контузията на Винисиус по-тежка от очакваното, Анчелоти променя схемата


Разочароващо: Контузията на Винисиус по-тежка от очакваното, Анчелоти променя схемата
Снимка: Getty Images

3045 0

Реал Мадрид определено имаше лош късмет от началото на сезона, като някои от най-важните играчи получиха контузии. Последният такъв е Винисиус, за когото все още не е ясно точно колко време ще отсъства, след като се контузи в двубоя срещу Селта.

Първоначално Карло Анчелоти успокои за контузията, като каза, че това е малък проблем. Смяташе се, че ще бъде извън игра за две до три седмици, оставяйки го свободен да се завърне след международната пауза през септември.

Анчелоти сменя схемата заради Винисиус

Както обикновено се случва в Реал Мадрид тези дни обаче, контузията е по-лоша, отколкото първоначално се смяташе. El Chiringuito съобщава, че бразилецът ще пропусне минимум един месец от игра, но това, което сега се счита за разкъсване на сухожилието, може да се увеличи до шест седмици.

В резултат на това AS твърди, че Карло Анчелоти обмисля промяна на формацията през следващите седмици без Винисиус. Мадридчани не са благословени с многобройни опции в атака и Брахим Диас, или Хоселу изглежда най-вероятно ще заменят Винисиус. Нито един от двамата обаче не изглеждат като правилни заместници.  Така Анчелоти може да се върне към класическото 4-3-3 през следващите седмици.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички