Разкрития от Испания: Ливърпул давал 100 милиона за халф, Реал казал - "не"


Разкрития от Испания: Ливърпул давал 100 милиона за халф, Реал казал - "не"
Снимка: Getty Images

2538 0

Федерико Валверде прави фурор в Испания и на европейската сцена за Реал Мадрид в последните два сезона. Уруваецът впечатлява не само с бързината си и усета към гола, но и с това, че Карло Анчелоти може да го използва почти във всяка една част на терена - в тризъбеца в нападение с Бензема и Винисиус, както и в компанията на Кроос и Модрич в средата на терена. 

Валверде изигра невероятна финална среща срещу Ливърпул в ШЛ през миналия сезон и това е грабнало окото на Юрген Клоп. Испанският вестник "As" съобщава, че в последните два дни на трансферния прозорец, мърсисайдци са предприели брутална офанзива, за да си осигурят услугите на талантливия футболист.

100 милиона евро са предложени на "белия балет", но клубът дори не е обмислил предложението, твърди изданието. "Незаменим играч" - такъв е Валверде за Мадрид, като дори от клуба подновиха договора му до 2027 година и му поставиха откупна клауза от 1 милиард евро.

Карло Анчелоти пък говори за него след обрата над Майорка и феноменалния рейд на уругваеца от близо 70 метра, и го определи като: " Човек е лидер, когато е пример. Феде все още е много скромен. Тук има много водачи с примера, а не с езика, това е важното...

Вижте още: "Бели" ядове за Анчелоти и Реал Мадрид: Футболист избесня, защото не го пуснаха в игра (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички