Разкриха умопомрачителната заплата, която Роналдо иска от Реал


Разкриха умопомрачителната заплата, която Роналдо иска от Реал
Снимка: Guliver/GettyImages

4359 0

В Италия разкриха какъв е конкретно проблемът между ръководството на Реал Мадрид и голямата звезда на клуба Кристиано Роналдо. Ясно е, че става въпрос за пари, но според "Corriere dello Sport" идва реч за много пари.

Роналдо е готов да остане в испанския гранд, но ако получава по 80 милиона евро на година. Той иска нов договор за три години или общо 240 милиона евро от клуба.

Според действащия му контракт, който изтича през лятото на 2021 година, заплатата на португалската звезда е 21 милиона евро годишно. След намека на Роналдо след финала в Шампионска лига, че може да напусне Реал, ПСЖ се е свързал с него и му е предложил двойна заплата - 42 милиона евро.

Кристиано може да удари с един куршум - два заека, ако агентът му убеди Флорентино Перес да подпише такъв контракт. С мащабното увеличение на заплатата на звездата си Реал не само ще намали сериозно бюджета си, но и няма да има средства за привличането на други звезди. Като, например, Неймар, слуховете за който сериозно дразнят Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички