Ключът за новия треньор на Реал Мадрид държи Даниел Леви


Ключът за новия треньор на Реал Мадрид държи Даниел Леви
Снимка: Guliver/GettyImages

3882 0

Изненадващото решение на Зинедин Зидан да напусне Реал Мадрид сериозно притесни феновете на Тотнъм, тъй като в същия момент Маурисио Почетино се превърна във фаворит за негов наследник на "Сантиаго Бернабеу". Аржентинецът иска да води "кралете", но най-силното му желание е сагата да бъде приключена максимално бързо - в рамките на следващите 5 дни, пише испанският вестник "Marca".

Изгряващата звезда в треньорското поприще със сигурност не иска да изпусне възможността да води клуб като Реал Мадрид, но в същото време е признателен на Тотнъм и няма против да остане в клуба поне още една година. Затова и ключът към преминаването на Почетино в Мадрид се държи само от един човек - Даниел Леви.

Президентът на "шпорите" е в отлично отношения с Флорентино Перес, като двамата винаги са се разбирали като лидери на своите клубове. Благодарение на отношенията между двамата, трансфери като тези на Модрич и Бейл се осъществиха сравнително лесно, но Леви няма да пусне Почетино без неустойка. Той вече е назовал сумата, при която ще се раздели с мениджъра на Тотнъм (не се споменава в медиите). На ход е Перес, който ще преговаря в следващите дни за Почетино.

Ако в близките дни няма развитие по сагата, Реал Мадрид ще се насочи към следващото име в своя списък. Пълният списък с кандидати за следващ треньор на Реал Мадрид вижте в галерията на Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички