Разкриха момента, в който Неймар е решил, че иска да напусне ПСЖ


Разкриха момента, в който Неймар е решил, че иска да напусне ПСЖ
Снимка: Guliver/GettyImages

10458 0

В последните седмици все по-усилено се говори за възможността Неймар да напусне ПСЖ, за да се върне в Барселона. Вече на всички е ясно, че бразилецът желае да си тръгне от Париж, за да облече отново екипа на каталунския гранд.

"L`Equipe" днес пише, че решението е било взето от играча в началото на 2019 година. През януари той получи тежка травма и в резултат на това се е стигнало до сериозен конфилкт с ръководството на клуба.

Ней и неговият баща Неймар-старши са поискали задължителната операция да бъде направена от доктора на националния отбор на Бразилия. От ПСЖ опитали да ги убедят за извършат интервенцията в Париж, но в крайна сметка доктор Родриго Ласмар се заел със задачата. 

Лекарят обаче поставил винт на петата метатарсална кост, но той се оказал по-къс от нужното. Последвала втора операция, което означавало, че Неймар няма да играе повече за отбора си до края на сезона. Целта на играча била да бъде напълно здрав за турнира Копа Америка, който се проведе в Бразилия.

В крайна сметка обаче голмайсторът получи контузия преди старта на турнира и не взе участие в Копа Америка 2019, която бе спечелена именно от "селесао".

В медиите в Испания се появи информация, че Неймар е бил обиждан от клубен директор пред останалите играчи. Повече по темата вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички