Раздорът между Меси и Бартомеу има предистория, свързана с Гризман


Раздорът между Меси и Бартомеу има предистория, свързана с Гризман
Снимка: Guliver/GettyImages

3719 0

Суперзвездата на Барселона Лионел Меси не иска да говори лице в лице с президента на “блаугранас” Джосеп Бартомеу. Отношенията между тях са компрометирани и аржентинецът вече няма доверие на шефа си.

Според информация на Cadena SER Меси бил силно разочарован от едно действие на Бартомеу, което датира отпреди малко повече от година. Тогава Ла Пулга попитал лично президента дали Антоан Гризман е привлечен.

Бартомеу категорично отрекъл тази информация, защото клаузата на френския нападател още не е била понижена от 200 на 120 милиона евро. Аржентинецът се почувствал много обиден от лъжата на президента.

Освен това Меси счита, че шефовете на каталунския клуб не са направили всичко нужно, за да върнат Неймар в клуба. Последното предложение за бразилеца била за 110 милиона евро плюс Иван Ракитич, Жан-Клер Тодибо и наем на Усман Дембеле.

Според слуховете от Пари Сен Жермен поискали още 20 милиона евро, но от “Камп Ноу” се отказали от сделката. В сряда или в четвъртък бащата на Меси - Хорхе, ще се срещне с Бартомеу, за да потърсят вариант за сближаване на позициите между двете страни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички