Раздяла с две от големите си звезди е новият приоритет пред Барселона


Раздяла с две от големите си звезди е новият приоритет пред Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1485 0

Бързият отговор на Барселона след унизително 2:8 от Байерн Мюнхен бе назначението на Роналд Куман като наставник. Новият приоритет пред клуба сега е да се раздели с две от сегашните си звезди - Луис Суарес и Иван Ракитич.

Нидерландският специалист ще работи, за да върне клуба сред най-силните в Европа и затова ще иска да има малко свежест в отбора. В последно време Суарес страда от контузии, което му пречи да покаже най-доброто си ниво и той може да се окаже първата жертва на промените. Уругвайският нападател има опции в Европа и в МЛС, като се появи информация, че Аякс вече е изпратил и оферта за него.

Ракитич също е сред играчите, които каталунците вече не искат, въпреки че през 2019 година се бореха да го запазят. Това може да се окаже лесна раздяла, тъй като Севиля иска да си го върне обратно, а и той също е отворен към трансфер в бившия си отбор. Оферти за Жорди Алба и Жерар Пике също ще бъдат изслушвани, но техните трансфери не са приоритет. По-рано пък се появи информация, че някои от членовете от борда на директорите в Барса също искат да продадат Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички