Рамос защити Лопетеги: Ще е лудост да сменим треньора


Рамос защити Лопетеги: Ще е лудост да сменим треньора
Снимка: Guliver/GettyImages

1233 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос застана на страната на Хулен Лопетеги и заяви, че евентуална смяна на треньора сега би била истинска лудост.

"Други хора взимат тези решения. Естествено никога не е хубаво, когато това се случва, а за мен да стане сега би било истинска лудост. Има случаи, в които това е добре, а друг път не, но играчите така или иначе не носят отговорност за това", заяви Рамос.

"Белия балет" обаче е в тежка криза, след като снощи паднаха от Алавес с 0:1, не могат да вкарват, имат контузени и напрежението върху Лопетеги е огромно. Освен това вече четири срещи нямат победа.

ЛОПЕТЕГИ ПОЛУЧИ УЛТИМАТУМ ЗА УВОЛНЕНИЕ

"Трябва малко търпение. Наранени сме, но аз съм сигурен, че ще се подобрим и головете ще се върнат. Стадионът на Алавес е трудно място за гостуване, но естествено реалността не е приятна. Ние сме тези, които сме на терена, така че няма какво да се оправдаваме.

В нашата ДНК са победите и те ще се върнат. Трябва да мислим как най-бързо да преодолеем проблемите. Контузиите разбира се усложняват нещата. Феновете обаче трябва да вярват в нас” каза още Рамос.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички