Рамос излезе на пето място по изиграни мачове за Реал Мадрид


Рамос излезе на пето място по изиграни мачове за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3200 0

Защитникът на Реал Мадрид Серхио Рамос помогна на своя отбор да победи Осасуна с 4:1 в Памплона. Този двубой стана 440-и за бранителя в първенството на Испания. По този показател капитанът на Реал излезе на пето място, изпреварвайки Фернандо Йеро (439).

Рекордьор по изиграни мачове за "белия балет" е Раул Гонсалес (550), а пред Рамос се нареждат също Мануел Санчис (524), Икер Касияс (510) и Карлос Сантияна (461). От тях само Касияс е действащ футболист и в момента играе за Порто. Рамос носи фланелката на Реал от 2005 г. и има завоювани 21 трофея.

Въпреки че Реал не впечатли с игра в този ден, капитанът записа няколко впечатляващи постижения. Неговият гол във вратата на Осасуна беше 90-и с екипа на мадридския гранд. Първото си попадение испанецът реализира с фланелката на Севиля. Това се случи на 26 септември 2004 година. Другото постижение на защитника в този мач можете да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички