Рафаел Варан с лаконичен коментар за бъдещето си в Реал Мадрид


Рафаел Варан с лаконичен коментар за бъдещето си в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1540 0

В последните няколко дни името на Рафаел Варан упорито се спряга, че ще е сред напускащите Реал Мадрид. Тази информация обиколи международните издания, като дори бе разпространено, че бранителят е обиден на "белия балет", тъй като не са оценили достатъчно, че е станал световен шампион през лятото.

Варан обаче отказа да отговори на тези информации пред La Rarisienne. "Не искам да говоря за бъдещето си. Не съм човек, който ще го обсъжда публично", лаконичен бе бранителят, като продължи със завръщането на Зиндедин Зидан начело на отбора. 

"9 месеца са много малко време. Все едно напусна вчера. Наистина го ценя като човек и треньор. Той е много важен за мен. Той успява да смълчи критиците по елегантен начин и показа възможностите си да води най-големия отбор в света. Опитвам се да предам спокойствие и мотивация на съотборниците си. Ще бъде против природата ми, ако крещя или удрям стената. Някои вдигат много шум за нищо, но това не може да бъде давано като пример. Когато говоря, останалите ме слушат. Справям се добре, а това е нещо, което съм научил от Зизу. Имах възможността да наблюдавам неговия маниер на работа. Той печели респект в съблекалня като тази на Реал Мадрид, без дори да повишава глас".

Една от новите звезди в състава Винисиус  пък призна, че е получих по-добра финансова оферта от Барселона, но е избрал Реал. Ето и каква е била причината.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички