Винисиус: Барселона ми даваше повече пари, но аз избрах Реал


Винисиус: Барселона ми даваше повече пари, но аз избрах Реал
Снимка: Getty Images/Guliver

1504 0

От Барселона отчаяно се опитваха да привлекат Винисиус на "Камп Ноу", но бразилският талант предпочете да офертата на Реал Мадрид, въпреки че е била за по-малко пари. Това разкри самият играч, който и обоснова решението си.

"Баща ми ми каза, че има интерес към мен от Барселона и Реал Мадрид. Тогава посетих и двата клуба, и ми хареса това, което видях на двете места. Барселона ми плащаше повече, но ние искахме по-добрия проект. Освен това Марсело и Каземиро разговаряха с мен и ми помогнаха да реша", заяви Винисиус  пред Cadena Ser.

"Всичко се разви много бързо. Каземиро и Марсело ми казаха, че всичко тук се случва по този начин. Никой не мислеше, че ще играч извън Бразилия", допълни още 18-годишният футболист и разказа как върви в момента лечението му след травмата, която получи в реванша срещу Аякс. 

"Бавно, но се подобрявам. Работим, за да се върнем, колкото е възможно по-скоро. Изплаках болката, която изпитвах, както бе и по време на двубоя. Надявам се да играя преди края на сезона. Ще разбера в сряда и ще опитам да се върна възможно най-скоро".

А кои други играчи, преди Винисиус, също отказали да подпишат с Барселона заради Реал Мадрид - вижте в нашата галерия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички