Рафаел Бенитес не е бил избор №1 на Реал Мадрид


Рафаел Бенитес не е бил избор №1 на Реал Мадрид

2174 0

Рафаел Бенитес е пред уволнение в Реал Мадрид, след като беше назначен след големи скандали през лятото. Цялата столица настръхна срещу неговото назначаване, но в крайна сметка Флорентино Перес взе еднолично решение и доведе Бенитес на "Сантяго Бернабеу".

През лятото се смяташе, че той и Клоп са били основните фаворити за поста в Реал Мадрид, но според "La Repubblica" Бенитес в никакъв случай не е бил първият избор на президента на "белите".

Цел №1 пред "кралския клуб" е бил треньорът на Рома Руди Гарсия. Той е пленил Перес с ултра-офанзивния стил на "вълците", които изпаднаха в дълбока криза в средата на миналия шампиона и не успяха да стигнат до титлата в Серия А. Въпреки това Перес е бил убеден, че това е точният човек за отбора и предвид състава, с който разполага Реал Мадрид, подобни рухвания, като това на Рома през миналия сезон, не са притеснявали президента на Реал.

Още в началото на разговорите обаче Гарсия е отговорил, че няма да поеме европейския колос, заради доверието което му е гласувано от страна на римския тим.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички