5-те причини, поради които Рафа Бенитес е пътник


5-те причини, поради които Рафа Бенитес е пътник

2045 0

Рафаел Бенитес ще бъде уволнен съвсем скоро, като дори доверието на Флорентино Перес към испанския треньор се е изчерпало, твърди в днешното си издание вестник "Марка". Именно тази медия е най-близка до "кралския клуб" и има най-точна информация за операциите на ръководството.

Засега не е ясно кога ще се случи уволнението, но това зависи най-вече от Зинедин Зидан. Френската легенда е считан за 100-процентов наследник на Бенитес, но планът на Флорентино Перес беше Зизу да застане начело на клуба от лятото на 2017 година. Неговият старт на "Сантяго Бернабеу" най-вероятно ще бъде по-рано.

Иначе "Марка" изтъква и 5-те причини, поради които Бенимтес ще бъде уволнен. Ето ги и тях:

1. За 15 кръга в Примера дивисион Реал вече е загубил 15 точки и изостава на 5 от лидера Барселона.

2. Тимът играе без никакъв облик.

3. Видимо е, че Бенитес не може да контролира съблекалнята и загубата срещу Виляреал е показателна, че става дума за война между него и футболистите.

4. Изваждането на Тони Кроос от титулярния състав е поредната битка на треньора с играч след тези с Кристиано Роналдо, Хесе Родригес, Серхио Рамос, Хамес Родригес, Марсело и Иско.

5. Никакво надграждане от времето на Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички