Рабио е прекратил преговори с Барселона след трансфера на Де Йонг


Рабио е прекратил преговори с Барселона след трансфера на Де Йонг

1787 0

Преминаването на полузащитника на Пари Сен Жермен Адриен Рабио в Барселона може и да не се състои, съобщава El Mundo Deportivo. Според изданието футболистът е прекратил преговорите с каталунския клуб, след привличането на "Камп Ноу" на халфа на Аякс Френки де Йонг. Рабио е мотивирал прекратяването на преговорите със семейни обстоятелства.

От края на миналата година се знаеше, че Барселона се е договорила с 23-годишния Рабио за личния му контракт. Каталунците бяха готови да плащат на играча по 10 млн. евро на година и еднократно да му платят сумата от 10 млн. евро. Представителите на Рабио обаче са поискали 15 млн. евро, което не е устройвало Барселона.

РАБИО ОТХВЪРЛИЛ КАНДИДАТ-ШАМПИОН НА АНГЛИЯ, НЕ БИЛ МУ НА НИВОТО

Испанският гранд искаше да вземе полузащитника след края на договора му с Пари Сен Жермен, който е до лятото. Интерес към него проявяват също Байерн, Челси, Ливърпул и Тотнъм. А защо Рабио трябва да се сърди само на себе си за проваления трансфер - вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички