Първа победа от 6 мача насам: Севиля си тръгна доволен от Мадрид (ВИДЕО)


Първа победа от 6 мача насам: Севиля си тръгна доволен от Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

580 0

Севиля победи с 2:1 на Райо Валекано като гост в среща от 23-ия кръг на  Ла Лига нa "Вайехас" в Мадрид.  Победата на севилци е първа за тях от последните им 6 мача в Ла Лига

Юсеф Ен Несири откри резултата за гостите с гол в 19'. Иси Паласон изравни в 29-ата след пас на Алфонсо Ешпино. Отново мароканецът Ен Несири даде аванс за Севиля в 45'. С успеха Севиля се отдалечиха от зоната на изпадащите тимове и вече се намира на 15-а позиция с 20 точки. Райо Валекано са 13-и с 24 точки. Севиля спечели два от своите седем мача в Ла Лига с Кике Санчес Флорес начело, толкова победи, колкото имаха и през останалата част от сезона.

Гостите поведоха в 19', когато Аридане Ернандес не се намеси добре в опит да отнеме топката. Той я насочи право към Юсеф Ен-Несири, който остана сам срещу  вратаря и отбеляза за 0:1.

10 минути по-късно след центриране отляво Иси Паласон засече топката и успя да я вкара във вратата за 1:1. В края на полувремето обаче Севиля си върна преднината, след като Ен-Несири бе изведен в наказателното поле. Без да се колебае стреля за 2:1. През второто полувреме повече попадения не паднаха и Севиля си тръгна с 3-те точки.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички