Пуйол за Винисиус: Ако промени отношението си, ще получи повече признание


Пуйол за Винисиус: Ако промени отношението си, ще получи повече признание
Снимка: GettyImages

792 0

Легендата на Барселона Карлес Пуйол изрази любопитно мнение относно Винисиус и неговото поведение. Той сподели, че би се радвал да поговори с бразилеца и да го посъветва относно това как трябва да се държи.  Бразилецът получи 16 картона за миналия сезон, като доста често влиза в спорове с треньори, играчи и съдии. Самият той пък бива жестоко обиждан и доста често на расистка основа. 

Съвет към Винисиус

"Винисиус е страхотен футболист, той прави разликата и трябва да му се възхищаваме на всеки един терен, който посети. Страхотни играчи са идвали на "Камп Ноу". И въпреки че са били съперници, това не пречи да им се възхищаваме", сподели Пуйол пред медиите.

"Бих искал да говоря с него като колега и да му кажа какво мисля и чувствам за него. Ако промени отношението си, ще получи повече признание. Ако бях говорил с него вече, щях да ви кажа какво мисля за него", допълни легендата на Барса.  Бившият защитник е сред играчите, които си е спечелил уважението на почти всеки противников отбор. Винаги се е съсредоточавал най-много върху действията си на терена, оставяйки настрана всичко останало. Наскоро пък Винисиус официално подписа нов дълъг договор с Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички