ПСЖ пак удря по Барса - чупи рекорда с Неймар за Коутиньо


ПСЖ пак удря по Барса - чупи рекорда с Неймар за Коутиньо
Снимка: Getty Images/Guliver

2664 0

Пари Сен Жермен може да постави нов трансферен рекорд, като плати 270 млн. евро за полузащитника на Барселона Филипе Коутиньо, съобщи El Mundo Deportivo. Каталунският ежедневник твърди, че представители на ПСЖ досега не са контактували с бразилеца, но са предложили въпросната сума на един от агентите му, а той е уведомил испанския клуб за офертата.

Ръководителите на парижани в същото време са твърдо решени да задържат в отбора Неймар, който е желан от Реал. Французите се уверени, че привличането на Коутиньо ще улесни тази задача и Неймар ще се откаже от идеята да сменя своята клубна принадлежност.

Контрактът на Коутиньо с Барселона е до юни 2023 г. На Световното първенство по футбол 2018 отборът на Бразилия стигна до 1/4-финалите и бе елиминиран от Белгия.

През лятото на 2017 г. представители на Неймар се възползваха от опция в контракта му с Барселона и откупиха неговите права за 222 млн. евро, след което нападателят премина в ПСЖ като свободен агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички