Промяна в плана - Реал взима Видал


Промяна в плана - Реал взима Видал
Снимка: Getty Images/Guliver

3179 0

Аржентинският агент на Артуро Видал Фернандо Фелицевич и генералният мениджър на Реал Мадрид Хосе Анхел Санчес договарят последните подробности около преминаването на чилийския халф на "Бернабеу", пише испанският вестник "Спорт".

Според информацията през последните дни са се водили усилени преговори между двата лагера. Постигнато е споразумение относно заплатата на футболиста и договора му, който ще бъде за 5 години. Това, което остава да се направи, е само "Белия балет" договори с Ювентус цената на Видал. Смята се, че "бианконерите" ще поискат около 30 милиона евро. 

Артуро Видал е един от футболистите, които си е пожелал новият треньор на "мадридистите" Рафаел Бенитес. Чилийският национал пасва иделано на стила на Бенитес: техничен играч, с характер, силен физически и с опит, за да не се нуждае от много време да се адаптира към стила в Ла Лига.

Халфът на Юве през последните дни бе спряган за трансфер в Арсенал, но след това слуховете бяха отречени.

Агентът на играча засега отлага подписването на договора като негово оправдание е финалът на Копа Америка, в който ще участва и Видал с националния тим на Чили. Най-вероятно след съботния двубой ще има повече яснота около бъдещето на Видал. Твърди се обаче, че футболистът е силно заинтригуван от интереса на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички